Ledenvoordelen Website

 • Toegang tot online artikelen met nuttige informatie
 • Mogelijkheid om een online formulier in te dienen om een counselor te vragen contact met je op te nemen
 • Onderwerpen over het beroepsleven, welzijn, ouderschap, management…

Customer Hub

 • Geautomatiseerde headcount updates in UCMS
 • Facturatie op basis van de actieve populaties onder uw account
 • Toegang tot rapportage met inzichten in trends, moeilijkheden en gebruik

Local Service Partners

Local Service Partners zijn onafhankelijke EAP’s waarmee de WPO strategische relaties heeft aangeknoopt voor de levering van wereldwijde EAP-diensten in overeenstemming met de WPO-modellen, -processen en -kwaliteitsnormen.

Over WPO

Wij creëeren samen een kader waar mensen zichzelf kunnen zijn voor elk aspect van hun leven. Onze missie is om individuen en organisaties een continuüm aan welzijnsoplossingen te bieden die altijd en overal inspelen op emotionele, praktische en fysieke noden.

Een geweldige start
1982

Workplace Options is opgericht in Raleigh, North Carolina (VS), als dienstverlener van work-life diensten, consultancy en training aan Amerikaanse bedrijven.

1997

De organisatie introduceert een nieuw bedrijfsmodel dat zich uitsluitend richt op het aanbieden van ondersteuning en praktische doorverwijzingen voor EAP-partners en derden. Workplace Options begint ook met het leveren van wellness- en wereldwijde EAP-diensten.

Uitbreiding van ons aanbod
2002

Workplace Options introduceert een model van integratie van partners binnen de EAP-wereld en lanceert tegelijkertijd 's werelds eerste live-chat voor welzijn van werknemers, LiveConnect.

2013

Workplace Options creëert een eigen afdeling van gecertificeerde welzijnscoaches om aan de groeiende wereldwijde vraag te voldoen. Het jaar daarop lanceerden we de eerste mobiele applicatie voor face-to-face counseling, iConnectYou.

2015

Workplace Options introduceert UCMS, het eerste casemanagementsysteem ontworpen door de welzijnsbranche voor de welzijnsbranche.

Wereldwijde uitbreiding
2018

Servicecenters in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal, Frankrijk, België, de Verenigde Arabische Emiraten, Singapore, Japan, China, India en Indonesië versterken de wereldwijde aanwezigheid van de organisatie.

Verdere uitbreiding
2021

Workplace Options kondigt een investeringsparticipatie aan van WindRose Health Investors om het aanbod rond welzijn van werknemers wereldwijd uit te breiden.

Onze missie en waarden

Workplace Options biedt individuen en organisaties een continuüm van welzijnsoplossingen die altijd en overal inspelen op emotionele, praktische en fysieke noden.

 • Klantgerichtheid

  Een gezamenlijke richting

 • Open en eerlijke communicatie

  Succesfactoren

 • Creativiteit en innovatie

  Om verdere innovatie mogelijk te maken

 • Integriteit vormt onze basis

  Het fundament van onze diensten

 • Teamwerk

  Onze collectieve kracht benutten

 • Onze mensen

  Het hart van onze dienstverlening

Onze wereldwijde voetafdruk

Voorzien in de behoeften van meer dan 79 miljoen mensen van 116.000 organisaties wereldwijd op het gebied van het welzijn van hun werknemers is geen geringe taak. We hebben geïnvesteerd in service centra over de hele wereld om werknemers de best mogelijke ondersteuning te bieden, 24 uur per dag en over de hele wereld, waar en wanneer ze die ook nodig hebben.

Oplossingen gefocust op lokale noden

De diensten van Workplace Options zijn geschikt voor alle organisaties, ongeacht de omvang of locatie van uw personeelsbestand.