Ledenvoordelen Website

  • Toegang tot online artikelen met nuttige informatie
  • Mogelijkheid om een online formulier in te dienen om een counselor te vragen contact met je op te nemen
  • Onderwerpen over het beroepsleven, welzijn, ouderschap, management…

Customer Hub

  • Geautomatiseerde headcount updates in UCMS
  • Facturatie op basis van de actieve populaties onder uw account
  • Toegang tot rapportage met inzichten in trends, moeilijkheden en gebruik

Local Service Partners

Local Service Partners zijn onafhankelijke EAP’s waarmee de WPO strategische relaties heeft aangeknoopt voor de levering van wereldwijde EAP-diensten in overeenstemming met de WPO-modellen, -processen en -kwaliteitsnormen.

Over ons

Workplace Options is toegewijd om organisaties te helpen hun meest waardevolle activa te ondersteunen: hun mensen. Onze focus is om het leven van medewerkers gemakkelijker, gezonder en productiever te maken. Deze verbeteringen vertalen zich in efficiëntere werkplekken, meer betrokken medewerkers en meer loyaliteit aan het bedrijf.

We laten individuen weten hoe we hen kunnen helpen - niet alleen op dit moment, maar ook met gerelateerde zorgen op een holistische manier.

Uitvoerend leiderschapsteam

Alan King

President en Directeur

Alan brengt meer dan 35 jaar hulp aan werknemers en werkervaring in het leven naar Workplace Options . Hij was VP bij de Ceridian LifeWorks EAP, waar hij toezicht hield op internationale bronnen en verwijzingen, relaties met leveranciers, externe training, kwaliteitscontrole en klantenservice. Daarvoor beheerde hij resource- en verwijzings- en centrale databaseactiviteiten bij work-life adviesbureau Work Family Directions.

Berjin Adibelli

Financieel directeur

Berjin begon haar carrière in de financiële wereld in 1996 in haar thuisland Turkije bij de Accor Corporation (Edenred). In 2000 verhuisde ze naar de Verenigde Staten en werkte ze voor Accor's Work Life Benefits-divisie als Accounting Manager en vervolgens als Director of Finance. Ze trad in 2005 in dienst bij Workplace Options .

Eric Santa

Chief Operating Officer

Eric brengt meer dan 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg en welzijn naar WPO. Hij heeft meerdere C-Suite functies bekleed in de gezondheids- en welzijnssector, waaronder die van Chief Revenue Officer voor Rally Health - een op werk, leven en welzijn gerichte dochteronderneming van Optum en UnitedHealth Group. Voor zijn tijd bij UHG werkte Eric als consultant gezondheidszorgstrategie voor organisaties als The Boston Consulting Group en The Blue Cross and Blue Shield Association. Eric heeft een graad in economie van Purdue University en een master in bedrijfskunde van de Kellogg School van Northwestern University.

Darrell Shipley

Chief Service Officer

Darrell houdt toezicht op de Global Service Delivery-divisies voor alle internationale servicecentra van WPO en heeft wereldwijd meer dan 750 medewerkers. Hij werkt al 21 jaar bij WPO en bekleedde functies als SVP Global Service Delivery en Director of Service Delivery. Zijn missie om "First Serve the Customer" te zijn, is de drijvende kracht achter de strategische visie voor continue kwaliteit, proces- en productiviteitsefficiëntie die WPO in staat heeft gesteld om op te schalen en te voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten. Darrell heeft een BS-graad in marketing van Penn State University.

Molly Hall

Stafchef

Als stafchef houdt Molly toezicht op de bedrijfsactiviteiten, human resources en interne welzijnsprogramma's voor WPO wereldwijd. Met meer dan 13 jaar ervaring in het beheren van verschillende functies bij WPO, waaronder netwerkdiensten en compliance, is Molly toegewijd aan het stimuleren van operationeel succes en streeft ze naar nieuwe manieren en strategieën om onze voortdurende groei en succes te ondersteunen. Molly heeft een BA-graad van Elon University in politieke wetenschappen en is een gecertificeerde ISO9001 Lead Auditor.

Andrea Carska Sheppard

General Counsel

Andrea Carska-Sheppard houdt toezicht op het beheer van de dagelijkse wereldwijde juridische zaken en strategieën, en adviseert over nieuwe en bestaande wetten en wereldwijde ethische naleving. Ze is een specialist in internationaal handelsrecht, het beoordelen/onderzoeken van wereldwijde contracten, verdragen, geschillenbeslechting en assisteren bij wereldwijde gegevensprivacykwesties. Andrea behaalde haar diploma's in zowel algemeen recht als burgerlijk recht aan de McGill Law School en werkte als onderzoeksassistent in vergelijkend en sportrecht aan de Harvard Law School. Andrea is meertalig en heeft een vergunning om als advocaat te werken in de staat New York, in Canada door de Law Society of Ontario, als Solicitor of the Law Society of England and Wales, en als geregistreerd Europees advocaat.

Praveen Kodikkambrath

Hoofd technologie

Als Chief Technology Officer houdt Praveen toezicht op de algemene IT-strategie en de transformatie en innovatie van bedrijfstechnologie voor WPO. Praveen heeft meerdere jaren ervaring en de hoogste kwalificaties, waaronder een master in computertoepassingen. Voorafgaand aan WPO heeft hij 22 jaar in meerdere technologische en zakelijke leiderschapsposities gewerkt bij grote en middelgrote IT-servicebedrijven. Zijn technische visie en expertise van wereldklasse zijn essentieel voor WPO's vooruitgang bij het bieden van de meest relevante en zinvolle ondersteuning aan onze klanten.

Arun Raj

Chief Information Security Officer

Arun leidt en beheert de programma's voor informatiebeveiliging en privacycompliance van Workplace Options , handhaaft de naleving van huidige en toekomstige regelgeving en biedt beveiligingscontrole en privacygarantie aan verschillende wereldwijde belanghebbenden. Hij heeft een sterke achtergrond in informatiebeveiliging, cyberbeveiliging en privacyregelgeving en heeft meerdere certificeringen, waaronder CISSP, TOGAF 9, Ethical Hacking en Forensic Investigation, ISO 27001, ISO 31000, COBIT en AVG. Arun kwam bij Workplace Options van Wells Fargo Enterprise Global Services, waar hij werkzaam was als informatiebeveiligingsmanager. Hij heeft ook bij de overheid gewerkt.

Jean Baptiste Gruet

Chief Revenue Officer

Als Chief Revenue Officer heeft Jean-Baptiste Gruet (JB) een centrale rol in het toezicht op de wereldwijde verkoop, accountbeheer en partners van WPO en is hij verantwoordelijk voor het stimuleren van nieuwe zakelijke kansen en het beïnvloeden van de toekomst van het bedrijf. Zijn passie voor verkoop en de welzijnsindustrie begon toen hij al vroeg in zijn carrière wereldwijde programma's voor ondersteuning van werknemers en interculturele oplossingen verkocht aan Fortune 1000-bedrijven. Voorafgaand aan de EAP-industrie was JB medeoprichter van een taal- en culturele uitgeverij in Parijs, Frankrijk, en werkte hij voor een uitvoerend taal- en opleidingsbedrijf in Londen, VK.

Stephen Galliano

Chief Customer Officer

Als Chief Customer Officer is Stephen verantwoordelijk voor alle klanten en partners over de hele wereld en voor de operationele levering van accountbeheer en ondersteuning. Hij heeft meer dan 25 jaar in de wereldwijde EAP- en welzijnsindustrie gewerkt, waarbij hij deze nieuwe programma's en operaties vaak voor het eerst in veel landen creëerde en lanceerde. Stephen heeft uitgebreid gewerkt in alle aspecten van de industrie, waaronder meer dan 10 jaar in leidinggevende functies op het hoogste niveau met algemene P&L-verantwoordelijkheid voor een ander wereldwijd EAP. Hij is een gediplomeerd psycholoog en spreekt regelmatig op wereldwijde en regionale EAP-conferenties. Als opinieleider in de branche is hij in veel branchepublicaties vermeld. Zijn expertise en ervaring geven het directieteam extra diepgang en autoriteit.

Gana Diagne

Chief Knowledge Officer

Als Chief Knowledge Officer is Gana verantwoordelijk voor het toezicht op het gegevensbeheer en de gebruiksanalyse van Workplace Options en het voorspellen van toekomstige trends van IT-toepassingen. Voor zijn huidige functie was Gana VP Information Solutions and Development voor WPO en Head of Reporting bij Rehalto. Voordien werkte hij voor France Telecom Research and Development, LLC (dat later Orange Labs werd) en was hij als statisticus belast met rapportage en gegevensanalyse in de dochteronderneming van AXA, Generali en andere verzekeraars, waarbij hij verantwoordelijk was voor de financiële evaluatie van verkeersongevallen. Gana heeft een master in toegepaste wiskunde, statistiek en gegevensanalyse van de Universiteit van Versailles en het Nationaal Instituut voor Telecommunicatie, Frankrijk. Hij behaalde ook een master in bedrijfskunde aan de Sorbonne Business School in Parijs.

Dr. Kennette Harris

Chief Clinical Officer

Kennette Harris PhD, MSW, LCSW-S, kwam in mei 2013 bij het team van Workplace Options als Clinical Operations Manager en ging in 2019 over naar VP Clinical Crisis and Specialty Services. Als Chief Clinical Officer is zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van specialistische teams, het stroomlijnen, implementeren van processen in wereldwijde servicecentra en het handhaven van uniforme processen en servicekwaliteit terwijl zij zich aanpast aan verschillende culturele contexten. Kennette heeft een PhD in internationale psychologie van de Chicago School of Professional Psychology, evenals een master in sociaal werk van East Carolina University.

Clare Robinson

SVP Wereldwijde Infrastructuur

Als Senior Vice President of Global Infrastructure & Partner Relations houdt Clare toezicht op de aanpak van WPO om wereldwijde verbindingen en partnerschappen in kaart te brengen en te ontwikkelen bij de ontwikkeling en het beheer van onze externe netwerken - een allesomvattende, verreikende verzameling van aanbieders van welzijn voor werknemers en partners zonder grenzen. Voordat ze voor WPO ging werken, liep Clare stage bij het DG Werkgelegenheid & Sociale Zaken van de Europese Commissie in Brussel en werkte ze in een managementfunctie voor een onafhankelijke EAP-aanbieder waarbij ze toezicht hield op alle aspecten van de activiteiten. Clare heeft een Master in toegepaste sociale wetenschappen van het Trinity College Dublin, een MSc in economie in Europese economische en publieke zaken en een BA in politiek en sociologie van het University College Dublin. Ze heeft ook een Post Graduate Diploma in Strategic Management van het Irish Management Institute (IMI). En onlangs voltooide ze een certificaat in Applied Business Analytics van het Massachusetts Institute of Technology, Sloan school of management.

Debbie Jongkind

SVP Global Coaching and Leadership Development

Als SVP van Global Coaching and Leadership Development houdt Debbie Jongkind RD, LDN, PCC, NBC-HWC toezicht op het wereldwijde coachopleidingsprogramma van WPO waar ze leiding geeft aan een team van professionele coaches die welzijns- en coachingsdiensten bieden aan werknemers over de hele wereld. Ze houdt toezicht op de training, ontwikkeling en dienstverlening van het programma en heeft coaches op vijf continenten getraind via het Live Well Wellness Global Coach Training Program. Haar carrière heeft zich gericht op gezondheid, coaching en leiderschapsontwikkeling. Debbie's actieve certificeringen zijn onder andere Professional Certified Coach, PCC, door de International Coaching Federation; Registered, Licensed Dietitian, RD, LDN, door de Academy on Nutrition and Dietetics en National Board-Certified Health and Wellness coach, NBC-HWC, door de National Board for Health and Wellness Coaching.

Lisa Zereski

VP Wereldwijde product- en inhoudsontwikkeling

Lisa's team ontwikkelt nieuwe producten en relaties met productpartners en ontwikkelt webcontent die WPO-klanten ondersteunt. Voordat Lisa bij Workplace Options kwam werken, leidde ze het Affiliate Management-programma van Ceridian LifeWorks.

Sarah Wood

VP Global Work-Life Products & Services

Sarah begon in het ouderenzorgteam en werkte daarna als teamleider ouderenzorg, project- en resourcemanager en directeur leerontwikkeling. Ze begon haar huidige rol als Vice President van Global Work-Life Products and Services in het najaar van 2019. Sarah's huidige verantwoordelijkheden omvatten het toezicht houden op de activiteiten van alle work-life-producten en andere programma's van Workplace Options . Sarah heeft een bachelor in sociologie van Furman University en een master in sociaal werk van de University of North Carolina in Chapel Hill.

Bavaneesha Nieuwoudt

VP Wereldwijde leeroplossingen

Bavaneesha is VP, Global Learning Solutions bij WPO waar ze toezicht houdt op de levering van wereldwijde trainingsevenementen, met een sterke focus op het ontwikkelen en implementeren van een strategie om leeroplossingen te bieden die bijdragen aan gezondere organisaties door hun mensen te ontwikkelen tot meer veerkrachtige, betrokken, empathische en productieve mensen. In de afgelopen 24 jaar heeft Bavaneesha uitgebreide ervaring opgedaan in de Employee Wellness industrie, in Relationship Management, Consultancy en Global Training rollen, aangevuld met een Bachelor of Social Science Degree in Law & Industrial Psychology. Ze heeft onder andere gewerkt voor toonaangevende PMI (Private Medical Insurance), Occupational Health en Employee Assistance Programme bedrijven in Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Bavaneesha begon haar 14-jarige carrière bij WPO als Global Account Manager voordat ze de laatste zeven jaar ons Global Learning Solutions team leidde. Met een brede basis van wereldwijde klanten in verschillende sectoren, gebruikt ze haar brede vaardigheden in business development, global account management, consultancy, training en project management om de verschillende behoeften en doelen van elke organisatie te identificeren. Ze hanteert een proactieve benadering van klantbeheer en heeft creatieve, kosteneffectieve en passende oplossingen geleverd voor de uitdagingen van zowel de werkgever als de werknemers.

Choo Kum Seng

VP Business Solutions, Azië-Pacific

Choo is verantwoordelijk voor de groei van de productverkoop en de ontwikkeling van kanaalpartners in Azië-Pacific. Hij is gevestigd in Singapore en heeft meer dan 15 jaar verkoop- en verkoopmanagementervaring in de regio. Voorafgaand aan WPO werkte Choo samen met Aon Benefits onder andere bedrijven in de industrie. Hij is een gecertificeerde Workplace Health Promotion (WHP) consultant door de Health Promotion Board (HPB) en is een expert in het ontwerpen, implementeren en adviseren van organisaties over oplossingen voor het welzijn van werknemers.

Christy McGuire

VP Business Solutions, Amerika

Christy McGuire is een bekroonde verkoopleider met meer dan 17 jaar in de sector van de arbeidsvoorwaarden. Als Vice President van Business Solutions, Americas, is Christy verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van het verkoopteam en zijn leden. In deze rol is ze direct verantwoordelijk voor belangrijke klantrelaties en het opbouwen en promoten van verkoopkansen binnen alle accounts en respectieve gebieden van Workplace Options . Haar diverse verkoopervaring omvat het samenwerken met makelaars om de productblootstelling te vergroten, unieke diensten te verlenen aan werkgevers die personeelsbeloningen zelf willen financieren, en het ontwikkelen van klantspecifieke strategieën die zijn afgestemd op individuele bedrijfsdoelstellingen. Voorafgaand aan haar huidige functie was Christy Director, Business Solutions of Americas. Christy behaalde een bachelor in journalistiek met de nadruk op broadcast management en sales aan de University of Kansas.

Robert Gould

Robert Gould

VP Business Solutions, Oplossingen voor Studenten en Canada

Robert is een veelzijdige en vindingrijke marketing-, sales- en klantenservice professional met een uitstekende carrière in het onderwijs, de horeca en de EAP-industrie. Als Vice President Business Solutions Canada is Robert verantwoordelijk voor het leiden van het verkoopteam en het vergroten van de aanwezigheid van Workplace Options op de Canadese en studentenmarkt. Hiervoor werkte Robert meer dan 12 jaar bij Aspiria Corporation in verschillende functies, waaronder Account Management, Operations, Strategic Partnerships en Business Development. Robert is een ervaren presentator en geeft vaak sessies voor klanten over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van geestelijke gezondheid en welzijn. Hij heeft een Master of Arts in Onderwijzen en Curriculum van de Michigan State University.

Sébastien Beurlet

VP Business Solutions, EMEA

Sébastien is Vice President, Business Solutions, EMEA waar hij diensten en oplossingen ontwikkelt en verkoopt om de groei van WPO te ondersteunen. Hij kwam in het voorjaar van 2016 bij Workplace Options als de eerste vertegenwoordiger van het bedrijf voor de EMEA-regio. Voorafgaand aan zijn huidige functie was hij als directeur van het EMEA-verkoopteam verantwoordelijk voor het ontwikkelen van business in de hele regio. Hij vormde en onderhield relaties met resellers, partners en beheerde verkoopkansen om het bereik en de omzet van WPO uit te breiden. Sébastien heeft meer dan 20 jaar verkoopervaring in verschillende sectoren zoals IT, Telecom, TV Broadcast, Communicatie en werkte voor HP in account- en productmanagement. Hij heeft een Master of International Commerce van ESIAE. Sébastien woont met zijn gezin in Parijs, Frankrijk.

Alan King

President en Directeur

Berjin Adibelli

Financieel directeur

Eric Santa

Chief Operating Officer

Darrell Shipley

Chief Service Officer

Molly Hall

Stafchef

Andrea Carska Sheppard

General Counsel

Praveen Kodikkambrath

Hoofd technologie

Arun Raj

Chief Information Security Officer

Jean Baptiste Gruet

Chief Revenue Officer

Stephen Galliano

Chief Customer Officer

Gana Diagne

Chief Knowledge Officer

Dr. Kennette Harris

Chief Clinical Officer

Clare Robinson

SVP Wereldwijde Infrastructuur

Debbie Jongkind

SVP Global Coaching and Leadership Development

Lisa Zereski

VP Wereldwijde product- en inhoudsontwikkeling

Sarah Wood

VP Global Work-Life Products & Services

Bavaneesha Nieuwoudt

VP Wereldwijde leeroplossingen

Choo Kum Seng

VP Business Solutions, Azië-Pacific

Christy McGuire

VP Business Solutions, Amerika

Robert Gould
Robert Gould

VP Business Solutions, Oplossingen voor Studenten en Canada

Sébastien Beurlet

VP Business Solutions, EMEA

Onze lidmaatschappen en accreditaties

Laten we een gesprek beginnen

Heeft u een vraag, opmerking of probleem? Vul het onderstaande formulier in en een vertegenwoordiger van Workplace Options neemt contact met u op.