Ledenvoordelen Website

  • Toegang tot online artikelen met nuttige informatie
  • Mogelijkheid om een online formulier in te dienen om een counselor te vragen contact met je op te nemen
  • Onderwerpen over het beroepsleven, welzijn, ouderschap, management…

Customer Hub

  • Geautomatiseerde headcount updates in UCMS
  • Facturatie op basis van de actieve populaties onder uw account
  • Toegang tot rapportage met inzichten in trends, moeilijkheden en gebruik

Local Service Partners

Local Service Partners zijn onafhankelijke EAP’s waarmee de WPO strategische relaties heeft aangeknoopt voor de levering van wereldwijde EAP-diensten in overeenstemming met de WPO-modellen, -processen en -kwaliteitsnormen.

  • 18 februari 2022
  • 5 min

Workplace Options benoemt Gruet als Chief Revenue Officer

Marsha Fisher

  • marsha.fisher@workplaceoptions.com
  • 800.699.8011 x 71428

Workplace Options kondigt aan dat het een nieuwe functie heeft gecreëerd door de snelle groei en uitbreiding van de onderneming. Jean-Baptiste (JB) Gruet werkt al 12 jaar bij Workplace Options, zetelt in de raad van bestuur en werd recent aangesteld als eerste Chief Revenue Officer, verantwoordelijk voor de wereldwijde omzet. De afgelopen vijf jaar is de organisatie sterk gegroeid, waardoor ze momenteel beschikt over servicecentra en personeel op 15 internationale locaties.

“Nu JB deze functie vervult, zullen we ons groeiende internationale team beter kunnen coördineren en overzien”, aldus Dean Debnam, Chief Executive Officer van Workplace Options. “Sinds hij jaren geleden bij ons in dienst trad, is JB een fantastische leider geweest voor onze business developers. Hij heeft de afgelopen 10 jaar dan ook een belangrijke rol gespeeld in ons succes en onze uitbreiding naar nieuwe markten. Deze rol biedt hem nu de kans om zijn diepgaande kennis en ervaring te delen met ons team”, voegt Debnam eraan toe. “Dankzij de nieuwe functie kan onze organisatie nog beter strategische inkomstendoelstellingen bepalen en verwezenlijken.”

“Het is voor mij een eer dat ik met zo veel talent uit de hele wereld mag samenwerken”, zegt Jean-Baptiste Gruet. “Met ons fantastische team ondersteunen we bedrijven en personen overal ter wereld op het vlak van welzijn. Een van onze troeven is dat we steeds op zoek zijn naar innovatieve manieren om organisaties en hun werknemers te ondersteunen, in allerlei verschillende sectoren.”

Workplace Options nam onlangs Rehalto over, een Europese pionier in de ontwikkeling van welzijn op het werk. Dit was de recentste in een reeks van overnames. De organisatie bestrijkt nu ruim 65 miljoen personen en meer dan 100.000 organisaties over de hele wereld.

Jean-Baptiste Gruet is sinds mei 2007 aan de slag bij Workplace Options. Hij is een Amerikaans staatsburger van Franse afkomst en woont momenteel in het Canadese Toronto. Sinds 2011 was hij actief als Senior Vice President van het departement Global Business Solutions en de afgelopen twee jaar zetelde hij ook in de raad van bestuur. Voor hij de overstap maakte naar Workplace Options, werkte Gruet in de VS in de wereldwijde EAP-sector.

Over Workplace Options

Workplace Options helpt medewerkers een balans te vinden tussen hun werk, gezin en persoonlijke behoeften om gezonder, gelukkiger en productiever te zijn, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het bedrijf zet alles op alles om medewerkers te voorzien van informatie, hulpmiddelen, doorverwijzingen en consultaties voor uiteenlopende problemen, van opvang voor kinderen en hulpbehoevenden tot stressmanagement, psychologische ondersteuning en welzijnsprogramma’s.

Met zijn internationale netwerk van gekwalificeerde deskundigen is Workplace Options ’s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde werknemersondersteuning en diensten voor een betere work-lifebalans. Onze servicecentra in de VS, Canada, het VK, Ierland, Portugal, Frankrijk, Benelux, de VAE, Singapore, Japan, China, India en Indonesië ondersteunen meer dan 65 miljoen werknemers van ruim 100.000 organisaties uit meer dan 200 landen en gebieden.

Kijk op www.worplaceoptions.com voor meer informatie.

 

Middelen voor welzijn op het werk

Verken, leer en betrek onze bibliotheek met rapporten en inzichten over trends in de welzijnssector.