Ledenvoordelen Website

  • Toegang tot online artikelen met nuttige informatie
  • Mogelijkheid om een online formulier in te dienen om een counselor te vragen contact met je op te nemen
  • Onderwerpen over het beroepsleven, welzijn, ouderschap, management…

Customer Hub

  • Geautomatiseerde headcount updates in UCMS
  • Facturatie op basis van de actieve populaties onder uw account
  • Toegang tot rapportage met inzichten in trends, moeilijkheden en gebruik

Local Service Partners

Local Service Partners zijn onafhankelijke EAP’s waarmee de WPO strategische relaties heeft aangeknoopt voor de levering van wereldwijde EAP-diensten in overeenstemming met de WPO-modellen, -processen en -kwaliteitsnormen.

  • 18 februari 2022
  • 5 min

De overname van Rehalto door Workplace Options biedt nieuwe voordelen voor klanten van beide organisaties

Jean Baptiste Gruet

  • jbgruet@workplaceoptions.com
  • VS: +1 800.699.8011 x 70329 Internationaal: +1 919.834.6506 Frankrijk: +33 359542458 x 73515

Workplace Options, de marktleider in geïntegreerd wereldwijd werknemerswelzijn, kondigt vandaag aan dat het Rehalto, Europees pionier in de ontwikkeling van welzijn op het werk, heeft overgenomen van SCOR, de 5de grootste herverzekeraar ter wereld.

De overname verstevigt de positie van Workplace Options verder in Frankrijk en Benelux, en zal nieuwe voordelen bieden aan klanten van beide organisaties. Rehalto, met hoofdzetel in Parijs, bezit een unieke expertise rond de preventie van stress en psychosociale risico’s, slachtofferondersteuning en consulting, en behaalt ongeëvenaarde resultaten als het gaat over de re-integratie van werknemers. Workplace Options’ wereldwijde reikwijdte, technologie (o.a. mobiele app en website voor gebruikers), netwerk en wereldwijde geïntegreerde telefoon- en casemanagementsysteem maken verbeterde oplossingen mogelijk voor multinationale klanten.

“Rehalto staat bekend als een innovator en marktleider op vlak van welzijn, en hun medewerkers hebben heel wat ervaring in de ondersteuning van mensen in Frankrijk en Benelux”, zegt Dean Debnam, CEO van Workplace Options. “Deze samenwerking versterkt onze infrastructuur en expertise en past in onze missie om de best mogelijk service te bieden waar en wanneer hij ook vereist is. We leggen de nadruk op het creëren van oplossingen die onze dienstverlening niet langer alleen reactief maken, maar ook proactief, en door met Rehalto in zee te gaan is dat exact wat we doen.” Met deze overname zal Workplace Options voortaan wereldwijd meer dan 65 miljoen mensen, en meer dan 100.000 organisaties bereiken.

“We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening zowel in de breedte als in de diepte uit te breiden, en het samensmelten van onze organisaties speelt daar zeker zijn rol in,” zegt Alan King, voorzitter en COO van Workplace Options. “We kijken ernaar uit om onze nieuwe collega’s van Rehalto te verwelkomen en om de toegevoegde waarde van hun skills en ervaring waar te maken in het bieden van unieke oplossingen aan onze nieuwe en bestaande klanten. Door onze beste gezamenlijke technologieën, lokale kennis en mogelijkheden te combineren, kunnen we leveren wat geen enkele andere provider kan leveren.”

“Onze klanten zullen kunnen genieten van een nog bredere waaier aan diensten op vlak van welzijn, ondersteund door de nieuwste digitale technologie,” zegt Chistian Mainguy, voorzitter van Rehalto. “De infrastructuur van Workplace Options zal onze klanten in Frankrijk, Benelux en elders een platform bieden om eenvoudig en coherent hun werknemers te ondersteunen, waar ter wereld zij ook zijn.”

Aan de hand van het partnerschap met Workplace Options, zal SCOR Global Life het aanbod voor zijn klanten verder kunnen verbeteren wat gezondheidspreventie, beheer van arbeidsongeschiktheidsclaims, groepsverzekeringen en dekking van expats betreft. De klanten van SCOR Global Life zullen overal ter wereld kunnen genieten van de diensten, het netwerk, en de vernieuwende technologieën van Workplace Options.

Over Workplace Options

Workplace Options helpt werknemers om evenwicht te vinden in de vereisten van hun job, familie en persoonlijk leven, en zo gezonder, gelukkiger en productiever te worden, op persoonlijk en op professioneel vlak. De ongeëvenaarde services voor ondersteuning, efficiëntie, en werknemerswelzijn stoelen op informatie, hulpbronnen, doorverwijzingen en consultancy over een brede waaier aan thema’s zoals zorg voor hulpbehoevenden, stressmanagement, klinische dienstverlening en welzijnsprogramma’s.

Steunend op een internationaal netwerk van gecertificeerde providers en professionals, is Workplace Options ’s werelds grootste leverancier van geïntegreerde ondersteuning van werknemers en work-life services. Vanuit service centers in de V.S., Canada, het V.K., Ierland, Portugal, Frankrijk, Benelux, de V.A.E., Singapore, Japan, China, India en Indonesië bieden we ondersteuning aan meer dan 65 miljoen werknemers bij 100.000 organisaties in meer dan 200 landen en gebieden.

Om meer te weten te komen, bezoek www.workplaceoptions.com.

Middelen voor welzijn op het werk

Verken, leer en betrek onze bibliotheek met rapporten en inzichten over trends in de welzijnssector.