Gizlilik Politikası

 

| Español Europeo | Français | Français Canadien | Nederlands | Deutsche | English |

| Español Latinoamericano | Português | Português-Brasil | 简体中文 | 繁體中文 | 日本語 | 한국어 |

| ភាសាខ្មែរ | Tiếng Việt | ไทย | Türkçe | Bahasa Indonesia | हिंदीo | اردو | မြန်မာ | Cebuano |

 

WPO, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Kanununda ve Birleşik Krallık’taki 1998 Veri Koruma Kanununda belirtilen standartlar da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmayan tüm ilgili kanunlar, yönetmelikler ve standartlar uyarınca tüm kişisel ve özel bilgileri korumayı taahhüt etmektedir. Bu web sitesinin Avrupa Birliği sınırları içinde kullanılması durumunda WPO, Gizlilik Kalkanı Çerçevesine, 25 Mayıs 2018 tarihinde yürürlüğe giren Genel Veri Koruma Yönetmeliğine (Yönetmelik (AB) 2016/679) ve bunları uygulayan ülkelerin ilgili mevzuatlarına tabidir.

WPO, Avrupa Birliği ve İsviçre’den Amerika Birleşik Devletleri’ne aktarılan kişisel bilgilerin toplanması, kullanılması ve saklanması ile ilgili olarak Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Bakanlığı tarafından belirtildiği şekilde AB-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesini ve İsviçre-ABD Gizlilik Kalkanı Çerçevesini karşılamaktadır. WPO, Gizlilik Kalkanı İlkelerine bağlı olduğunu Ticaret Bakanlığına belgelendirmiştir. Bu Gizlilik Bildirimi ile Gizlilik Kalkanı İlkeleri arasında bir uyuşmazlık olması halinde Gizlilik Kalkanı İlkeleri geçerli olacaktır. Gizlilik Kalkanı programı hakkında daha fazlasını öğrenmek ve sertifikamızı görmek için lütfen https://www.privacyshield.gov/ adresini ziyaret edin.

Gizlilik politikamız bireylerin gizliliğinin korunması için tasarlanmıştır. Bu sitenin ziyaretçilerinden etkileşimimiz boyunca ne tür bilgiler topladığımızı, bu bilgileri nasıl kullandığımızı ve ziyaretçilerin bu sitede verdikleri bilgileri nasıl güncelleyebileceklerini ve bu bilgilerin kullanımını nasıl doğrulayabileceklerini açıklamaktadır. Kişisel bilgilerin korunması amacıyla bu politika zaman zaman güncellenecektir. Bilgilerinizi nasıl kullandığımız ve koruduğumuz ve web sitemizin içeriğini nasıl sürekli olarak geliştirdiğimiz ile ilgili güncel bilgilere sahip olmak için bu politikayı zaman zaman gözden geçirmenizi öneririz. Tarafımıza sunduğunuz kişisel bilgilerin toplanması, kullanımı ve/veya ifşası ile ilgili önemli değişiklikler yapmamız halinde bunu web sitemizde açık ve oldukça görünür bir bildirimle tarafınıza bildireceğiz. Bu web sitesini kullanarak bu Gizlilik Politikasının hükümlerini kabul etmektesiniz.

 

Gizlilik Politikası

WPO, kişisel bilgilerinizin ilgili kanunlara uygun olarak korunması için tasarlanan uygun idari, teknik ve fiziksel önlemler uygulamaktadır. WPO bu web sitesinde endüstri standardı bir şifreleme kullanmaktadır. Maalesef, bilgilerin İnternet üzerinden aktarılması hiçbir zaman yüzde yüz güvenli değildir. WPO, kişisel bilgilerinizi korumak için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır, buna karşılık bu web sitesine aktardığınız verilerinizin güvenliğini garanti etmemektedir; her türlü aktarımla ilgili riskler tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

WPO, WPO’nun hizmetlerine erişmek için kullandığınız bilgisayarları, tabletleri ve diğer mobil aygıtları kişisel bilgilerin güvenli kullanımına ilişkin olarak değerlendirmemektedir. WPO bu web sitesine erişmek için kullandığınız kendi elektronik aygıtlarınızın güvenlik ve veri koruma kusurlarından kaynaklanan veri kayıplarıyla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

 

 

 

Ne tür bilgiler topluyoruz?

Hizmetlerimize ve bu web sitesine erişmek için mutlaka WPO’ya kaydolmanız gerekmektedir. WPO örneğin çevrimiçi anketler, iletişim ve kayıt formları gibi etkileşimli özellikler ve aşağıda açıklanan ‘tanımlama bilgileri’nin (çerezler, cookie’ler) kullanılmasıyla çeşitli bilgiler toplayabilir. WPO’nun bu şekilde topladığı bilgiler, tarayıcınızın ayarlarına bağlıdır. Örneğin, bu web sitesini bir sağlık koşuluyla veya bir WPO ürünüyle ilgili bilgileri vb. okumak veya indirmek için ziyaret ediyorsanız WPO kullandığınız web tarayıcı yazılımınızın tipi, seçtiğiniz bağlantılar, trafik verileri, İnternet alan adınız, erişim için kullandığınız web sitesinin İnternet adresi, konum verileri, bu web sitesinde ziyaret ettiğiniz sayfalar, web kayıtları ve diğer iletişim verileri dahil bilgisayarınızdan isimsiz olarak gizli veya kişisel olmayan çeşitli bilgiler toplayabilir. Tercihlerinize, ürünlerinize ve hizmetlerinize (ör. davranış ve sağlık hizmetleri için) bağlı olarak WPO tarafınızın açık iznini alarak kişisel bilgilerinizi toplayabilir ve işleyebilir. Bu bilgilere şunlar dahildir:

  • ad
  • doğum tarihi/diğer önemli istatistiksel kayıtlar
  • e-posta adresi
  • fiziksel adres/posta adresi
  • telefon numarası
  • ırk veya etnik köken
  • cinsel tercih veya dini inançlar
  • kimlik numarası/ikametgah numarası
  • kişisel sağlık bilgileri
  • aile sağlık bilgileri

 

Kişisel bilgileriniz nasıl kullanılacaktır?

İşvereniniz, WPO sistemlerinde kayıtlı Kişisel Verilerinize erişim hakkına sahip olmayacaktır. Ancak, işvereniniz WPO’nun çevrimiçi programlarını tamamlamanıza karşılık sizi mükafatlandıran bir teşvik planı sunarsa kayıt sayfasında bir seçim kutusuyla açık şekilde izniniz alınarak WPO adınız, çalışan numaranız ve tamamladığınız çevrimiçi programların veya değerlerdirmelerin tarihleri de dahil ayrıntıları gibi kişisel bilgilerinizi işvereninizle paylaşabilir. Teşvik planı kapsamında, çevrimiçi programlarınızdan aldığınız skorlar veya bu programlarda verdiğiniz yanıtlar işvereninize ifşa edilmeyecektir.

 

İşvereniniz bir WPO koçu tarafından yapılacak koçluk aramaları içeren bir koçluk planı sunarsa kayıt sayasında bir seçim kutusuyla açık şekilde izniniz alınarak koçunuz yaptığınız tercihlere bağlı olarak ve verdiğiniz iletişim bilgilerini kullanarak sizinle iletişime geçebilir. İşvereninize koçunuzla gerçekleştirdiğiniz görüşmeye dair hiçbir ayrıntı verilmeyecektir, ancak WPO; adınız, çalışan numaranız ve tamamladığınız koçluk seanslarının sayısı ve tarihleri gibi kişisel verilerinizi işvereninizle paylaşabilir.

 

 

Bilgi transferi nedir?

WPO, hakkınızda topladığı kişisel bilgileri bu bilgilerin aslında toplandığı ülkeden başka ülkelere transfer edebilir. Bu transferler, talep ettiğiniz hizmetin tarafınıza sunulabilmesi için WPO tarafından işletilen bir servis merkezine veya WPO’nun ağ sağlayıcılarından birine gerçekleştirilecektir. WPO, kişisel bilgilerinizin uluslararası olarak Avrupa Ekonomik Alanı dışına aktarılması için gerekli uygun güvenlik önlemlerini alacaktır. Avrupa Birliği veya İsviçre’de bulunuyorsanız WPO, Avrupa Birliği kanunları, AB model maddeleri ve/veya bilgilerin Atlantik aşırı aktarılmasına ilişkin AB-ABD Gizlilik Kalkanı çerçevesi ile belirlenen standartlara uygun olarak verilerinizi Avrupa Birliği dışına aktarabilecektir. Buna karşılık, kişisel bilgilerinize erişim, WPO’nun talebinize uygun olarak size hizmet sunabilmesi için yalnızca “bilinmesi gereken” kadar verilmesi ilkesine göre sağlanacaktır; kişisel bilgileriniz yazılı izniniz alınmaksızın toplu raporlar ve kimliğinizin ifşa edilmediği durumlar haricinde kesinlikle başka kişi veya kuruluşlara ifşa edilmeyecektir.

Bilgilerinizi kimlerle paylaşıyoruz?

E-posta adreslerinizi veya kimliğinizi açığa çıkarabilecek diğer bilgilerinizi kesinlikle üçüncü taraflara satmıyoruz. Ancak, bilgilerinizi WPO’nun bir parçasını oluşturan şirketlerle ve bu politikada, tarafınızla gerçekleştirilen görüşmelerde veya web sitemizde belirtilen hedeflerin gerçekleştirilmesi amacıyla belirli üçüncü taraflarla (ör. size ilginizi çekebileceği düşünülen ilave reklam ve bilgilendirici materyaller gönderen “reklam şirketleri”) paylaşabiliriz.

İlgili kanun hükümleri veya yürütülen davalar uyarınca taleplere yanıt vermemiz veya WPO’nun ve başkalarının haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumamız için gerekli olduğuna kanaat getirdiğimiz durumlarda hakkınızdaki bilgileri başkalarına ifşa edebiliriz.

 

Hangi bilgilerin ifşa edilmesi gerekebilir?

Belirli koşullarda WPO’dan kişisel bilgilerinizi ifşa etmesi beklenebilir. Bu koşullar, GDPR’nin 6.1 No.lu Maddesinde belirtilen koşulları içermektedir. Buna göre, bilgilerin ifşası ancak aşağıdakilerden en az birinin geçerli olması halinde yasaldır:

  • ilgili kişi, özel amaçlardan bir veya birkaçı için kişisel verilerinin işlenmesine izin vermiş olmalıdır;
  • veri işleme, ilgili kişinin tarafı olduğu bir sözleşmemin yerine getirilmesi veya ilgili kişinin talebi üzerine bir sözleşme yapılmadan önce gerekli adımların atılması için gerekli olmalıdır
  • veri işleme, kontrolörün tabi olduğu bir yasal yükümlülüğün yerine getirilmesi için gerekli olmalıdır.
  • veri işleme, ilgili kişinin veya başka bir gerçek kişinin önem arz eden çıkarlarının korunması için gerekli olmalıdır;
  • veri işleme, kamu yararına veya kontrolörün sahip olduğu resmi yetkilerin uygulanmasına yönelik olarak bir görevin yerine getirilmesi için gerekli olmalıdır;
  • veri işleme, kişisel verilerinin korunması gereken ilgili kişinin çıkarlarına veya temel haklarına ve özgürlüklerine karşı olmaması, özellikle de ilgili kişinin 18 yaşından küçük olmaması şartıyla kontrolörün veya üçüncü bir tarafın yasal çıkarlarını koruması için gerekli olmalıdır.

 

Hangi haklara sahipsiniz?

WPO’nun hakkınızda topladığı ve sakladığı kişisel bilgilerinizle ilgili çeşitli haklara sahipsiniz. WPO hakkınızda hangi bilgileri toplayacağı, bu bilgileri nasıl kullanacağı ve WPO’nun sizinle nasıl iletişime geçeceği hakkında size çeşitli seçenekler sunmaktadır:

  • WPO’nun kişisel bilgilerinizi dürüst bir şekilde ve ilgili kanunlara uygun olarak toplayacağına ve işleyeceğine güvenebilirsiniz.
  • Elektronik haberleşme istemediğinizi belirterek WPO’ya kişisel bilgilerinizi vermemeyi tercih edebilirsiniz.
  • Bilgisayarınıza size özel bir tanımlama bilgisi kimlik numarası atanmamasını seçebilirsiniz.
  • Kişisel verileriniz kimliğinizi kesinlikle ifşa etmeyecek şekilde istatistiksel analizler ve raporlama işlemleri için kullanılabilir.
  • WPO’ya açık şekilde izin vererek kişisel verilerinizin bir kısmının veya tamamının bir kişiye veya kuruluşa ifşa edilmesini kabul edebilirsiniz, aksi takdirde WPO’nun uyması gereken yasal bir zorunluluk ortaya çıkması haricinde kişisel verileriniz düzenli olarak ifşa edilmeyecektir.
  • Daha önce WPO’ya vermiş olduğunuz izinleri istediğiniz zaman geri çekebilir veya yasal haklarınız çerçevesinde, kişisel bilgilerinizin veya hassas olduğunu düşündüğünüz belirli veri kategorilerinin işlenmesine itiraz edebilirsiniz.
  • Veri taşınabilirlik haklarına sahipsiniz, bu nedenle kişisel verilerinizi kendi amaçlarınız doğrultusunda geri alabilir ve yeniden kullanabilirsiniz.
  • WPO tarafından toplanan ve işlenen kişisel bilgilerinizdeki bir hatanın (hataların) düzeltilmesini istediğiniz zaman talep etme hakkına sahipsiniz.
  • Herhangi bir denetleyici kuruma şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.
  • Belirli durumlarda, kişisel bilgilerinizin toplanması, işlenmesi, saklanması ve/veya ifşa edilmesi ile ilgili anlaşmazlıkların çözümü için her iki tarafı bağlayıcı nitelikteki hakem kurumlarına başvurma hakkına sahipsiniz.
  • İlgili kanunlarda belirlenen gereksinimler uyarınca; uygun olduğu hallerde (a) WPO’nun hakkınızda topladığı ve sakladığı kişisel bilgilerinize erişme ve bunları almayı talep etme, (b) kişisel bilgilerinizi güncelleme ve kişisel bilgilerinizdeki yanlışlıkları düzeltme ve (c) kişisel bilgilerinizin bloke edilmesini veya silinmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
  • İstediğiniz zaman izninizi geri çekerek WPO’dan bilgilendirme amacıyla (ör. e-posta veya kısa mesaj yoluyla bilgi gönderme, WPO ürünleri ve hizmetleri ile ilgili fikrinizi sorma) kişisel bilgilerinizi toplamayı durdurmasını talep etme hakkına sahipsiniz. İzninizi geri çekme hakkınızı istediğiniz zaman WPO ile iletişime geçerek kullanabilirsiniz.

Gizlilik Kalkanı İlkeleri uyarınca WPO, kişisel bilgilerinizi toplamamız veya kullanmamız ile ilgili şikayetleri çözmek için elinden geleni yapacaktır. WPO, Federal Trade Commission’ın (Federal Ticaret Komisyonu) soruşturma ve uygulama yetkilerine tabidir. AB ve/veya İsviçre’de ikamet eden ve Gizlilik Kalkanı politikasıyla ilgili talepleri veya şikayetleri olan kişiler öncelikle aşağıdaki e-posta adresinden WPO ile iletişime geçmelidirler: dataprotection@workplaceoptions.com

WPO ayrıca AB ve İsviçre dışına transfer edilen verilerle ilgili çözüme kavuşturulmamış Gizlilik Kalkanı şikayetlerine ilişkin olarak AB veri koruma kurumları (DPA’lar) tarafından kurulan panel ve İsviçre Federal Veri Koruma Ve Bilgi Komiserliği (FDPIC) ile işbirliği içinde çalışmakla yükümlüdür.

 

Verilerinizin güvenliği

Tarafımıza sunduğunuz kişisel bilgileriniz, yetkili olmayan üçüncü tarafların erişimine açık olmayacak şekilde gerekli tüm teknik ve organizasyonel güvenlik önlemleri alınarak korunacaktır. E-postayla gönderilen verilerin güvenliği hiçbir zaman tam olarak garanti edilemeyeceğinden çok hassas veriler ve bilgiler gönderirken posta servisini kullanmanız önerilir.

Saklama süresi

Tarayıcınız tarafından verilen kişisel bilgiler, GDPR ve BDSG’nin temel ilkeleri izin verildiği ölçüde dikkate alınarak, web sitemizi kullandığınız süre boyunca veya bilgi, hizmet veya destek sunulması durumunda yasal saklama süresinin sonuna kadar saklanacaktır.

 

Diğer sorularınız ve endişeleriniz

Gizlilik politikamız veya bilgilerinizin toplanması ile ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa istediğiniz zaman aşağıdaki adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz:

 

WPO GmbH’nin veri koruma sorumlusu

Robert Jeffares

Data Business Services GmbH & Co KG

dataprotection@workplaceoptions.com

 

Yargılama Yetkisi ve İlgili Kanun.

Kuzey Carolina Eyaleti kanunları bu Gizlilik Bildirimini (“Bildirim”), AEA sınırları içindeki ilgili kişiler için GDPR’yi ve diğer ilgili kanunları çiğnemeyecek şekilde yönetir. Bulunduğunuz ülkede geçerli kanunlar size yerel bir mahkemeye başvurma zorunluluğu getirmediği sürece; bu Bildirimle ilgili davalarda ABD, Kuzey Carolina Eyaleti, Wake Şehrinde bulunan mahkemelerin yargılama yetkisini geri alınamaz bir şekilde kabul etmektesiniz. Bu web sitesinde sunulan bilgiler ve materyaller malların (ör. yayınlar, kitaplar) satışını içeriyorsa sahip olabileceğiniz veya WPO’nun sahip olabileceği aşağıdaki haklar ve yükümlülükler Malların Uluslararası Satışı ile ilgili Birlemiş Milletler Sözleşmeler Anlaşmasına (“CISG”) tabi olmayacak, bunun uygulaması ayrı tutulacaktır. Bu siteye dünyanın herhangi bir bölgesinden erişebilirsiniz. Bu web sitesince sunulan hizmetlerden herhangi birini kullanmanız, bölgenizde geçerli kanunlara aykırıysa WPO sizden bu web sitesini kullanmamanızı rica eder; bölgenizde geçerli olan kanunlar hakkında gerekli bilgilere sahip olmak, bunları anlamak ve bunlara uygun hareket etmek kendi sorumluluğunuzdadır.

 

Kullanım Koşulları