Gizlilik Poliçesi

İşbu gizlilik poliçesi (Poliçe), Workplace Options’un (“WPO”, “biz”, veya “bizim”), sizin (“kullanıcı”, “siz”, “sizin”) WPO hizmetleri veya ürünleri (müşterek olarak, “EAP Hizmetleri” veya “Hizmetler”) kullanırken ibraz ettiğiniz teşhis edilebilir kişisel bilgilerin (“Kişisel Bilgi”) toplanma, korunma ve kullanılma şeklini tanımlar. Aynı zamanda, sizin Kişisel Bilgilerinize erişiminiz, bu bilgileri nasıl güncelleyebileceğiniz ve bizim bu bilgileri kullanımımız hakkında size sunulmuş tercihleri de tanımlar. Bu poliçe, bizim sahibi ya da control sahibi olmadığımız firmaların uygulamaları, veya bizim çalışanımız ya da yönetimimizde olmayan bireyleri kapsamaz.

 

Uygulanabilir Kanun

WPO, Birleşik Devletler’in Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Mesuliyet Kanunu, HITECH (Ekonomik ve Klinik Sağlık İçin Sağlık Teknolojisi) Kanunu ve Birleşik Krallık’ın 2018 Veri Koruma Kanunları’nda belirtilen standartları da kapsamak üzere, her türlü uygulanabilir kanun, düzenleme ve standartlara bağlı olarak, bütün kişisel ve özel verilerin korunmasına bağlıdır. Hizmetlerimizin Avrupa Birliği kapsamında kullanılması durumunda, WPO, Gizlilik Koruma Sistemi, 25 Mayıs 2018’den itibaren geçerli Genel Veri Koruma Düzenlemesi (Düzenleme EU 2016/679) ve bunu uygulatan herhangi bir ulusal yasaya tabidir. AB-ABD veri aktarımının yasal temeli, AB Model Maddelerine (Standart Sözleşme Maddeleri) ve GDPR Madde 49’a göre istisnalara dayanmaktadır. WPO, İsviçre-ABD ile uyumludur. İsviçre’den Amerika Birleşik Devletleri’ne aktarılan kişisel bilgilerin toplanması, kullanılması ve saklanmasıyla ilgili olarak ABD Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenen Gizlilik Kalkanı Çerçevesi. WPO, Gizlilik Kalkanı İlkelerine bağlı olduğunu Ticaret Bakanlığı’na onaylamıştır. Bu Gizlilik Bildirimindeki hükümler ile Gizlilik Kalkanı İlkeleri arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, Gizlilik Kalkanı İlkeleri İsviçre-ABD veri aktarımı için geçerli olacaktır. Gizlilik Kalkanı programı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve sertifikamızı görüntülemek için lütfen www.privacyshield.gov adresini ziyaret edin.

 

Bu Gizlilik Poliçesi’nin Sebebi

Gizlilik Poliçemiz, bireylerin gizliliğini korumak için tasarlanmıştır. Sitemizin ziyaretçilerinden ve ilişkimiz süresi boyunca web sitemiz, uygulamalarımız ve çeşitli platform temelli hizmetlermizi sunduğumuz üyelerimizden ne tür veriler topladığımızı, bu verileri nasıl kullandığımızı, ve ziyaretçilerimiz ve/veya üyelerimizin sağladıkları verileri nasıl güncelleyeceklerini ve onaylayacaklarını açıklar. Biz bu poliçeyi, sizin kişisel verilerinizi korumak amacıyla zaman zaman güncelliyor olacağız. Sizin de bu poliçeyi zaman zaman gözden geçirmenizi, yapılan değişiklikler ve bilgilerinizi nasıl koruyup kullandığımız konusunda güncel kalmanızı ve sürekli olarak web sitelerimizin / Mobil Uygulamalarımızın içeriğini geliştirip, hizmetlerimizi iyileştirmeye yardımcı olmanızı teşvik ediyoruz. Derleme üzerinde zaruri bir değişiklik yapmamız durumunda, bize sağladığınız kişisel verilerinizi izhat ettiğimiz ve/veya kullandığımızda, açık ve kolayca görülebilen bir bildiri ile ilan ederek sizi haberdar edeceğiz. Hizmetlerimizi kullanmadan önce, size bu Gizlilik Poliçesi’nin koşullarını kabul edip etmediğiniz sorulur.

WPO, uygulanabilir kanuna bağlı olarak, kişisel verilerinizi korumak için tasarlanmış idari, teknik ve fiziksel önlemlerin yönetimini yapar. WPO bu web sitesinde, endüstri standartı şifreleme kullanır. WPO, sizin WPO hizmetlerine erişmek için kullandığınız herhangi bir bilgisayar, tablet veya diğer mobil cihazları, kişisel verilerinizin güvenli idaresi adına değerlendirmez. WPO, sizin kendi elektronik cihazlarınızın güvenlik ve veri koruma eksikliklerinden doğabilecek herhangi bir kayıptan sorumlu değildir.

 

Ne tür veriler topluyoruz?

Hizmetlerimize erişim sağlamak için WPO’da kayıtlı olmalısınız. WPO, çevrimiçi anketler, iletişim & kayıt formları ve aşağıda açıklaması yapılmış ‘çerezler’ gibi etkileşimli özellikler üzerinden bir miktar veri toplayabilir. WPO’nun bu yöntemlerle topladığı veriler, tarayıcınızda belirlenmiş ayarlar ile bağlantılıdır. Örnek olarak, bu web sitesini, bir sağlık durumu veya WPO’nun ürünlerinden birisi gibi bir kavram hakkında bilgi görüntülemek veya indirmek için kullanırsanız, WPO, cihazınızdan anonim, tahdit edilmemiş, kişisel olmayan birtakım veriler toplayabilir. Bu veriler, kullandığınız web tarayıcısı yazılımının cinsi, tercih ettiğiniz linkler, trafik verileri, Internet domaininizin adı, erişim için kullanılan web sitesinin adresi, konum verileri, web sitesinde ziyaret ettiğiniz sayfalar, web girdileri ve diğer iletişim bilgilerini kapsar.

Tercihleriniz, kullandığınız ürünler ve hizmetlere göre (ör. davranış ve sağlık hizmetleri), WPO, sizin kesin izninizle birlikte, aşağıdaki maddeleri kapsayacak şekilde kişisel verilerinizi toplayıp işleyebilir:

  • isim
  • doğum tarihi/diğer önemli istatistik kayıtları
  • email adresi
  • fiziksel/posta adresi
  • telefon numarası
  • ırk ve etnik köken
  • cinsel eğilim veya dini inanışlar
  • özel kimlik numarası/ikamet numarası
  • kişisel sağlık bilgileri
  • aile sağlık bilgileri.

Hangi bilgilerin zorunlu olduğu konusunda emin olmayan kullanıcılar bizimle iletişime geçmekte özgürdür.

 

Ne tür veriler topluyoruz? (Mobil Uygulama)

Mobil Uygulamamızı kullandığınız zaman, sunucularımız cihazınızın gönderdiği verileri otomatik olarak kayıt eder. Bu veriler cihazınızın IP adresi ve konumu, cihaz adı ve versiyonu, işletim sistemi cinsi ve versiyonu, dil tercihleri, Mobil Uygulamamızda arattığınız veriler, erişim zaman ve tarihleri, ve diğer istatistikler olarak sınıflandırılabilir. Konum izni ve cihazınıza bağlı diğer spesifik parametreleri siz kontrol edebileceksiniz. Bu erişimlere izin vermemeyi seçmeniz durumunda, bazı hizmetler beklendiği verimde işlemeyebilir.

Mobil Uygulamamızın özelliklerini kullanmak isterseniz, sizden belirli kişisel verileri sağlamanız istenecektir (örnek olarak isim ve e-mail adresi gibi). Mobil Uygulamamızda herhangi bir çevrimiçi form doldurduğunuzda, veya bir hesap yarattığınızda, bize kendi bilginiz dahilinde sağladığınız kişisel verileri depolarız. Gerektiği zaman, kayıt işlemlerini tamamlamak için sizden telefon numarası, e-mail adresi, isim veya çeşitli kişisel veriler sağlamanız istenebilir. Kişisel veri sağlamak istememeniz durumunda, Mobil Uygulamanın avantajlarından faydalanamayabilirsiniz. Hangi bilgilerin zorunlu olduğu konusunda emin olmayan kullanıcılar bizimle iletişime geçmekte özgürdür.

 

Ne tür veriler topluyoruz? (Ödeme İşemleri)

Web sitemizde ödemeleri işlemek için bir üçüncü-parti ödeme işlemcisi kullanıyoruz. Bu tür ödemelerin işlenmesine bağlantılı olarak, kişiyi teşhis edebilecek bilgileri veya kredi kartı numaraları gibi finansal bilgileri kesinlikle depolamıyoruz. Yerine, bütün bilgiler doğrudan kendi gizlilik poliçeleri tarafından yönetilen ve bu policeleri https://stripe.com/us/privacy adresinden görüntülenebilecek üçüncü parti işlemcimiz, Stripe’a sunulur.

 

Ne tür veriler topluyoruz? (Adapt)

Çalışmayı yürütmek için SurveyMonkey kullanıyoruz. Kişileri teşhis edebilecek bilgileri toplamıyor ya da depolamıyoruz. SurveyMonkey anketi etkili bir şekilde yönetebilmek için çerez kullanır. Çerezler hakkında ayrıntılı bilgiye buradan erişilebilir.

 

Çerezler

Hizmetleri işletebilmek için, “çerez” adı verilen bir teknoloji kullanabiliriz. Bir çerez, Hizmetlerimize ev sahipliği yapan bilgisayarın, hizmetlerimize erişim sağladığınız zaman tarayıcınıza verdiği bir bilgi parçasıdır. Çerezlerimiz, Hizmetlerimize ilave işlevsellik katmamız ve Hizmetlerimizin kullanımlarını daha isabetli analiz etmemize yardımcı olur. Örnek olarak, Hizmetlerimiz tarayıcınıza, giriş bilgilerinizi hatırlayacak, ve bu şekilde sizden her seferinde parolanızı hatırlayıp girmenizi istemeyecek veya girişi yapılmış bir oturmu devam ettirebilecek bir çerez koyabilir. Çerez kullandığımız hiçbir durumda, izniniz dışında Kişisel Veri toplanmayacaktır. Çoğu web tarayıcısının araç çubuğunda “Yardım” isimli bir kısım olacaktır. Bu kısmı dikkate alarak, yeni bir çerez aldığınız zaman bildirim almak ya da çerezleri tamamen kapatmak konusunda ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Biz çerezleri açık tutmanızı tavsiye ediyoruz çünkü Hizmetlerimizin bazı özelliklerinin avantajlarından faydalanmak çerez kullanımı gerektirmektedir.

 

Kişisel Bilgileri Yönetmek

Size ait Kişisel Bilgilere erişim sağlamak, bilgileri güncellemek veya silmek gibi seçeneklere sahipsiniz. Görüntüleyebileceğiniz, güncelleyebileceğiniz veya silebileceğiniz bilgiler kullanılan hizmete göre değişiklik gösterebilir. Bilgilerinizi güncellediğiniz zaman, güncelleme öncesi mevcut bilgilerin bir kopyasını kayıtlarımız altında tutmaya devam edebiliriz. Mevzubahis dönem ile ilgili Kişisel Bilgileri, kanunen uzatılmış bir depolama süresi gerekmediği sürece, hukuki sorumluluklarımızı yerine getirmek, anlaşmazlıkları çözmek ve anlaşmalarımızı uygulatmak için kullanabiliriz. Sizin Kişisel Verilerinizden derlenmiş ya da çıkarılmış herhangi bir veri kümesini siz bilgilerinizi güncelledikten ya da sildikten sonra kullanabiliriz, fakat kesinlikle sizi kişisel olarak ifşa edecek bir şekilde değil. İstatistiksel amaçlar için, sadece anonim veri kullanırız. Depolama süresi bittiği gibi, Kişisel Veriler silinecek ya da anonim hale getirilecektir. Dolayısıyla, erişim hakkı, silme hakkı, tasfiye hakkı ve veri taşınabilirlik hakkı, depolama süresinin bitmesinden itibaren uygulamaya tabii tutulamaz.

 

Kişisel Bilgileriniz Nasıl Kullanılır?

Sizden topladığımız herhangi bir bilgi, size hizmet sağlamak, hizmetlerimiz ile bağlantılı olarak sizinle iletişime geçmek, tekliflerimizle ilgili sizi güncel tutabilmek, deneyiminizi kişiselleştirmek, hizmetlerimiz/ürünlerimizi geliştirmek, müşteri hizmetlerini iyileştirmek, müşterilerimizin soru veya e-maillerine yanıt verebilmek, güncelleme veya parola hatırlatma gibi bildirim e-mailleri göndermek ve Platform ve Hizmetlerimizi çalıştırıp işletebilmek için kullanılabilir. Otomatik toplanılan bilgiler sadece potansiyel suistimal durumlarını tespit etmek için ve web sitesi/mobil uygulama trafiği ve kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler tanımlamak için kullanılır. Bu istatistiksel bilgi, sistemin herhangi bir kullanıcısını teşhis etmeyecek bir şekilde derlenir.

İşvereniniz, WPO sistemlerinde kayıtlı Kişisel Verilerinize erişim hakkına sahip olmayacaktır. Ancak, işvereniniz WPO’nun çevrimiçi programlarını tamamlamanıza karşılık sizi mükafatlandıran bir teşvik planı sunarsa kayıt sayfasında bir seçim kutusuyla açık şekilde izniniz alınarak WPO adınız, çalışan numaranız ve tamamladığınız çevrimiçi programların veya değerlerdirmelerin tarihleri de dahil ayrıntıları gibi kişisel bilgilerinizi işvereninizle paylaşabilir. Teşvik planı kapsamında, çevrimiçi programlarınızdan aldığınız skorlar veya bu programlarda verdiğiniz yanıtlar işvereninize ifşa edilmeyecektir.

İşvereniniz bir WPO koçu tarafından yapılacak koçluk aramaları içeren bir koçluk planı sunarsa kayıt sayasında bir seçim kutusuyla açık şekilde izniniz alınarak koçunuz yaptığınız tercihlere bağlı olarak ve verdiğiniz iletişim bilgilerini kullanarak sizinle iletişime geçebilir. İşvereninize koçunuzla gerçekleştirdiğiniz görüşmeye dair hiçbir ayrıntı verilmeyecektir, ancak WPO; adınız, çalışan numaranız ve tamamladığınız koçluk seanslarının sayısı ve tarihleri gibi kişisel verilerinizi işvereninizle paylaşabilir.

WPO, doğrudan hizmetlerimizin üyelerinden toplanan verilerin kontrolünü sağlar. Belirtilen koşullardan birisi sağlandığı zaman, Kişisel Bilginizi işleme alabiliriz: (i) Bir veya birden fazla amaç için izin vermeniz. Dikkatinize sunarız ki, bazı yasalar altında, sizin açıkça işleme karşı çıkmanız (vazgeçmek) haricindeki durumlarda, verileriniz sizin spesifik izninize veya aşağıda devam eden hukuki dayanaklara bağlı olmadan da işleme alınabilir. Fakat bu durum, Kişisel Verilerinizin işleme alınması Avrupa Veri Koruma Kanunu’na tabii olduğu koşullarda uygulanmaz; (ii) Sizinle bir anlaşmanın gerçekleştirilmesi ve/veya sözleşme öncesi yükümlülükler için bilgi sağlanmasının gerekli olması. (iii) İşlem, tabi olduğunuz yasal bir yükümlülüğe uymak için gerekli ise; (iv) İşlem, kamu yararına veya bize verilen resmi otoritenin uygulanmasında yürütülen bir görevle ilgili ise; (v) İşleme, tarafımızdan veya üçüncü bir tarafın izlediği meşru menfaatler için gerekli ise. Herhangi bir durumda, biz mevzubahis işlemin altındaki hukuki dayanağa ve özellikle Kişisel Bilgi tedariğinin yasal mı ahdi mi olduğuna, ya da bir kontrata katılmanın gerekliliği olarak mı istendiğine açıklık getirmekten mutluluk duyarız.

 

Veri Transferi ve Depolama

WPO, hakkınızda toplanan kişisel bilgileri, bilgilerin ilk toplandığı ülke dışındaki ülkelere aktarabilir. Bu transferler, talep ettiğiniz hizmeti size sağlamak için WPO veya WPO’nun sağlayıcı ağlarından biri tarafından işletilen bir hizmet merkezine yapılacaktır. WPO, kişisel bilgilerinizin Avrupa Ekonomik Alanı dışına uluslararası aktarımı için gerekli olan yeterli güvenlik önlemlerine bağlı kalır. Avrupa Birliği veya İsviçre’de bulunuyorsanız, WPO, GDPR’nin 49. Maddesine ve AB model hükümlerine dayanan istisnalar da dahil olmak üzere Avrupa Birliği yasası tarafından belirlenen standartlara uygun olarak verileri Avrupa Birliği dışına aktarabilir. Bununla birlikte, kişisel bilgilerinize erişim, WPO’nun hizmetlerini talebiniz üzerine sunabilmesi için yalnızca “bilinmesi gerekenler” temelinde sağlanabilir; Kişisel bilgileriniz, toplu raporlarda veya kimliğinizin belirlenmemesinde rızanız olmadan başka hiçbir kişi veya kuruluşa ifşa edilmeyecektir. EEA kişisel verilerinin depolanması Avrupa Birliği’nin kendisinde tutulur.

 

Bilgilerinizi kiminle paylaşıyoruz?

E-mail adresinizi veya sizi üçüncü partilere ifşa edebilecek herhangi bir bilginizi kesinlikle satmıyoruz. Fakat, WPO’nun bünyesinde olan firmalar ile (küresel teslimat merkezleri gibi) veya bu poliçede belirtilmiş hedeflerin takibi adına seçilmiş, sizinle site üzerinden veya başka türlü temas halinde olan üçüncü partiler ile bilgilerinizi paylaşıyoruz. (ör. sizin ilginizi çekebilecek ilave reklam ve bilgi materyali gönderen pazarlama firmaları, diğer bir değişle, “lettershop”lar).

İlgili kanun hükümleri veya yürütülen davalar uyarınca taleplere yanıt vermemiz veya WPO’nun ve başkalarının haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumamız için gerekli olduğuna kanaat getirdiğimiz durumlarda hakkınızdaki bilgileri başkalarına ifşa edebiliriz.

 

Hangi bilgilerin ifşa edilmesi gerekebilir?

Belirli koşullarda WPO’dan kişisel bilgilerinizi ifşa etmesi beklenebilir. Bu koşullar, GDPR’nin 6.1 No.lu Maddesinde belirtilen koşulları içermektedir. Buna göre, bilgilerin ifşası ancak aşağıdakilerden en az birinin geçerli olması halinde yasaldır:

  • ilgili kişi, özel amaçlardan bir veya birkaçı için kişisel verilerinin işlenmesine izin vermiş olmalıdır;
  • veri işleme, ilgili kişinin tarafı olduğu bir sözleşmemin yerine getirilmesi veya ilgili kişinin talebi üzerine bir sözleşme yapılmadan önce gerekli adımların atılması için gerekli olmalıdır
  • veri işleme, kontrolörün tabi olduğu bir yasal yükümlülüğün yerine getirilmesi için gerekli olmalıdır.
  • veri işleme, ilgili kişinin veya başka bir gerçek kişinin önem arz eden çıkarlarının korunması için gerekli olmalıdır;
  • veri işleme, kamu yararına veya kontrolörün sahip olduğu resmi yetkilerin uygulanmasına yönelik olarak bir görevin yerine getirilmesi için gerekli olmalıdır;
  • veri işleme, kişisel verilerinin korunması gereken ilgili kişinin çıkarlarına veya temel haklarına ve özgürlüklerine karşı olmaması, özellikle de ilgili kişinin 18 yaşından küçük olmaması şartıyla kontrolörün veya üçüncü bir tarafın yasal çıkarlarını koruması için gerekli olmalıdır.

 

Hangi haklara sahipsiniz?

WPO’nun hakkınızda topladığı ve sakladığı kişisel bilgilerinizle ilgili çeşitli haklara sahipsiniz. WPO hakkınızda hangi bilgileri toplayacağı, bu bilgileri nasıl kullanacağı ve WPO’nun sizinle nasıl iletişime geçeceği hakkında size çeşitli seçenekler sunmaktadır:

  • WPO’nun kişisel bilgilerinizi dürüst bir şekilde ve ilgili kanunlara uygun olarak toplayacağına ve işleyeceğine güvenebilirsiniz.
  • Elektronik haberleşme istemediğinizi belirterek WPO’ya kişisel bilgilerinizi vermemeyi tercih edebilirsiniz.
  • Bilgisayarınıza size özel bir tanımlama bilgisi kimlik numarası atanmamasını seçebilirsiniz.
  • Kişisel verileriniz kimliğinizi kesinlikle ifşa etmeyecek şekilde istatistiksel analizler ve raporlama işlemleri için kullanılabilir.
  • WPO’ya açık şekilde izin vererek kişisel verilerinizin bir kısmının veya tamamının bir kişiye veya kuruluşa ifşa edilmesini kabul edebilirsiniz, aksi takdirde WPO’nun uyması gereken yasal bir zorunluluk ortaya çıkması haricinde kişisel verileriniz düzenli olarak ifşa edilmeyecektir.
  • Daha önce WPO’ya vermiş olduğunuz izinleri istediğiniz zaman geri çekebilir veya yasal haklarınız çerçevesinde, kişisel bilgilerinizin veya hassas olduğunu düşündüğünüz belirli veri kategorilerinin işlenmesine itiraz edebilirsiniz.
  • Veri taşınabilirlik haklarına sahipsiniz, bu nedenle kişisel verilerinizi kendi amaçlarınız doğrultusunda geri alabilir ve yeniden kullanabilirsiniz.
  • WPO tarafından toplanan ve işlenen kişisel bilgilerinizdeki bir hatanın (hataların) düzeltilmesini istediğiniz zaman talep etme hakkına sahipsiniz.
  • Herhangi bir denetleyici kuruma şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.
  • Belirli durumlarda, kişisel bilgilerinizin toplanması, işlenmesi, saklanması ve/veya ifşa edilmesi ile ilgili anlaşmazlıkların çözümü için her iki tarafı bağlayıcı nitelikteki hakem kurumlarına başvurma hakkına sahipsiniz.
  • İlgili kanunlarda belirlenen gereksinimler uyarınca; uygun olduğu hallerde (a) WPO’nun hakkınızda topladığı ve sakladığı kişisel bilgilerinize erişme ve bunları almayı talep etme, (b) kişisel bilgilerinizi güncelleme ve kişisel bilgilerinizdeki yanlışlıkları düzeltme ve (c) kişisel bilgilerinizin bloke edilmesini veya silinmesini talep etme haklarına sahipsiniz.
  • İstediğiniz zaman izninizi geri çekerek WPO’dan bilgilendirme amacıyla (ör. e-posta veya kısa mesaj yoluyla bilgi gönderme, WPO ürünleri ve hizmetleri ile ilgili fikrinizi sorma) kişisel bilgilerinizi toplamayı durdurmasını talep etme hakkına sahipsiniz. İzninizi geri çekme hakkınızı istediğiniz zaman WPO ile iletişime geçerek kullanabilirsiniz.

Gizlilik Kalkanı İlkeleri uyarınca WPO, kişisel bilgilerinizi toplamamız veya kullanmamız ile ilgili şikayetleri çözmek için elinden geleni yapacaktır. WPO, Federal Trade Commission’ın (Federal Ticaret Komisyonu) soruşturma ve uygulama yetkilerine tabidir. AB ve/veya İsviçre’de ikamet eden ve Gizlilik Kalkanı politikasıyla ilgili talepleri veya şikayetleri olan kişiler öncelikle aşağıdaki e-posta adresinden WPO ile iletişime geçmelidirler: dataprotection@workplaceoptions.com

WPO ayrıca AB ve İsviçre dışına transfer edilen verilerle ilgili çözüme kavuşturulmamış Gizlilik Kalkanı şikayetlerine ilişkin olarak AB veri koruma kurumları (DPA’lar) tarafından kurulan panel ve İsviçre Federal Veri Koruma Ve Bilgi Komiserliği (FDPIC) ile işbirliği içinde çalışmakla yükümlüdür.

 

Çocukların Gizliliği

Reşit olmayanlara hizmet, ancak ve ancak ebeveyn veya yasal vasilerinin rızası ile sağlanır. Ebeveyn ve yasal vasilerin, çocuklarının İnternet kullanımlarını denetlemelerini ve çocuklarına izin verilmeden asla sistemlerimize Kişisel Bilgi sağlamamalarını tavsiye ederek bu Poliçe’nin uygulanmasına yardımcı olmalarını teşvik ediyoruz. 18 yaşın altındaki bir çocuğun bize Kişisel Bilgi sağladığına inanıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Kişisel verilerinizin işleme alınmasına izin verebilmek için de en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir. (Bazı ülkelerde bunu ebeveyniniz veya vasinizin sizin yerinize yapmasına izin verebiliriz)

 

Verilerinizin güvenliği

Tarafımıza sunduğunuz kişisel bilgileriniz, yetkili olmayan üçüncü tarafların erişimine açık olmayacak şekilde gerekli tüm teknik ve organizasyonel güvenlik önlemleri alınarak korunacaktır. E-postayla gönderilen verilerin güvenliği hiçbir zaman tam olarak garanti edilemeyeceğinden çok hassas veriler ve bilgiler gönderirken posta servisini kullanmanız önerilir.

 

Saklama süresi

Tarayıcınız tarafından verilen kişisel bilgiler, GDPR ve BDSG’nin temel ilkeleri izin verildiği ölçüde dikkate alınarak, web sitemizi kullandığınız süre boyunca veya bilgi, hizmet veya destek sunulması durumunda yasal saklama süresinin sonuna kadar saklanacaktır.

 

Veri İhlali

Uygulamanın ve/veya platformun güvenliğinin ihlal edildiğini ya da kullanıcı Kişisel Bilgileri’nin ilişiksiz üçüncü partilere, güvenlik saldırıları veya sahtekarlık gibi aktiviteleri içeren ancak bunlarla sınırlı olmaya harici aktiviteler sonucu ifşa edildiğini farketmemiz durumunda, araştırma ve raporlama dahil fakat bunlarla sınırlı olmayan makul derecede uygun önlemleri alma ve emniyet yetkililerine durumu bildirme ve onlarla beraber çalışma haklarımızı saklı tutarız. Bir veri ihlali durumunda, kanunen bilgilendirme zorunluluğu olması durumunda veya ihlal sonucu makul seviyede, bir hasar riski altında bulunduğuna inandığımız, etkilenmiş kullanıcılarımızı bilgilendirmek için uygun gayretleri göstereceğiz. Bu durumda, size bir e-mail göndeririz.

 

Yasal İfşaat

Topladığımız ve kullandığımız her türlü bilginin, bir mahkeme çağrısına veya benzer hukuki süreçlere uymak gibi, kanun tarafından istenmesi ya da izin verilmesi durumunda ve biz bu bilginin ifşaatinin gerçekten iyi niyet çerçevesinde haklarımızı korumak, sizin veya başkalarının güvenliğini korumak için gerekli olduğuna inandığımızda, sahtekarlığı araştırmak için veya bir devlet talebine cevap vermek için, gerekli mercilere ifşaati sağlanabilir. Bir ticati geçiş sürecine girmemiz durumunda, bir birleşme ya da başka bir şirketin bünyesine katılma gibi, veya varlıklarının tümü ya da bir kısmının satılması durumunda, kullanıcı hesabınız ve Kişisel Verileriniz de yüksek ihtimal satılan/transfer edilen/birleştirilen varlıkların arasında olacaktır.

 

Diğer sorularınız ve endişeleriniz

Gizlilik politikamız veya bilgilerinizin toplanması ile ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa istediğiniz zaman aşağıdaki adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Data Protection Officer of Workplace Options
Robert Niedermeier,
Data Business Services GmbH & Co. KG
dataprotection@workplaceoptions.com

Dikkatinize sunarız ki, e-mail en güvenli iletişime yollarından birisi değildir, bu nedenle, ilk e-mailinizde hassas kişisel veri göndermemenizi tavsiye ederiz.

 

Yargılama Yetkisi ve İlgili Kanun.

Kuzey Carolina Eyaleti kanunları bu Gizlilik Bildirimini (“Bildirim”), AEA sınırları içindeki ilgili kişiler için GDPR’yi ve diğer ilgili kanunları çiğnemeyecek şekilde yönetir. Bulunduğunuz ülkede geçerli kanunlar size yerel bir mahkemeye başvurma zorunluluğu getirmediği sürece; bu Bildirimle ilgili davalarda ABD, Kuzey Carolina Eyaleti, Wake Şehrinde bulunan mahkemelerin yargılama yetkisini geri alınamaz bir şekilde kabul etmektesiniz. Bu web sitesinde sunulan bilgiler ve materyaller malların (ör. yayınlar, kitaplar) satışını içeriyorsa sahip olabileceğiniz veya WPO’nun sahip olabileceği aşağıdaki haklar ve yükümlülükler Malların Uluslararası Satışı ile ilgili Birlemiş Milletler Sözleşmeler Anlaşmasına (“CISG”) tabi olmayacak, bunun uygulaması ayrı tutulacaktır. Bu siteye dünyanın herhangi bir bölgesinden erişebilirsiniz. Bu web sitesince sunulan hizmetlerden herhangi birini kullanmanız, bölgenizde geçerli kanunlara aykırıysa WPO sizden bu web sitesini kullanmamanızı rica eder; bölgenizde geçerli olan kanunlar hakkında gerekli bilgilere sahip olmak, bunları anlamak ve bunlara uygun hareket etmek kendi sorumluluğunuzdadır.

 

Bu poliçenin kabulu

Bu poliçeyi okuduğunuzu ve bütün şartlar ve koşullarını kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz. Bu web sitesi/uygulamalarını veya Hizmetlerini kullanarak bu Poliçe’ye tabi olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bu Poliçe’nin koşullarını kabul etmemeniz durumunda, web sitemiz/uygulamalarımızı ve Hizmetlerimizi kullanmaya yetkiniz olmayacaktır.