Ledenvoordelen Website

  • Toegang tot online artikelen met nuttige informatie
  • Mogelijkheid om een online formulier in te dienen om een counselor te vragen contact met je op te nemen
  • Onderwerpen over het beroepsleven, welzijn, ouderschap, management…

Customer Hub

  • Geautomatiseerde headcount updates in UCMS
  • Facturatie op basis van de actieve populaties onder uw account
  • Toegang tot rapportage met inzichten in trends, moeilijkheden en gebruik

Local Service Partners

Local Service Partners zijn onafhankelijke EAP’s waarmee de WPO strategische relaties heeft aangeknoopt voor de levering van wereldwijde EAP-diensten in overeenstemming met de WPO-modellen, -processen en -kwaliteitsnormen.

  • 8 september 2022
  • 2 jaar

De toekomst van werken is leren(d).

Anna Smets

Investeren in leren loont. Leren bevordert het welzijn. Leren bevordert effectief communiceren. Leren doet je medewerkers groeien. Leren zorgt voor betere leiders. Leren stimuleert de bedrijfsresultaten.

De focus bij leren ligt vandaag niet zozeer op kennis, maar meer en meer op skills en attitude.

Hoe kan je grote stappen zetten op weg naar de voordelen van een lerende organisatie?

Bij Workplace Options kiezen steeds meer klanten om volop in te zetten op opleidingen, naast de permanente ondersteuning van het Employee Assistance Programma.
We begeleiden onze klanten bij het samenstellen van hun opleidings-jaarplan, vaak een combinatie van zowel standaard-sessies uit ons ruime curriculum met opleidingen-op-maat die nauw aansluiten op eerdere opleidingen, en vertrekken vanuit bedrijfseigen situaties.

Het aanbod is gericht op het optimaliseren van welzijn, persoonlijk bewustzijn en professionele competentie. Op bedrijfsniveau zijn de sessies ontworpen om een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien. We organiseren onze opleidingen zowel in een fysieke setting on-site, via webinar of in een e-learning setting.

Een voorbeeld? Dat managers vandaag een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van de medewerkers, is zowat een boutade. Managers inzicht bieden in het verband tussen mentaal welzijn en productiviteit, en hen concrete tools aanreiken hoe ze hun teams beter kunnen aansturen, is het thema van een 3-uur durende AIR-opleiding (Awareness àInterventionàReslience).

Workplace Options is één van de leading organisaties die al meer dan 40 jaar bedrijven wereldwijd ondersteunt met Employee Assistance Programma’s en Wellbeing oplossingen voor alle medewerkers en hun gezinsleden.  We hanteren een holistische benadering wanneer we aan de slag gaan met de medewerkers van onze klanten en zetten in op bereikbaarheid, relevantie en resultaten.

Als Director Business Solutions bij Workplace Options, zit Anna Smets dagelijks aan tafel met HR leiders, Total Rewards verantwoordelijken, Learning & Development specialisten, Health & Safety experten en Board members in organisaties die welzijn willen verweven in de bedrijfscultuur.

De toekomst van werk zal wel-zijn. De toekomst van werk is leren(d).

Advies?

Neem contact op met Anna Smets
anna.smets@workplaceoptions.com

 

 

Workplace Options (WPO) is ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het fysiek, mentaal, emotioneel en praktisch welbevinden van medewerkers, en bestaat dit jaar 40 jaar. Wereldwijd helpt WPO zo’n 70 miljoen medewerkers en hun gezinnen, die aan het werk zijn in meer dan 116.000 organisaties in meer dan 200 landen. Sinds 2001 is WPO actief in Benelux met een nationaal netwerk van ervaren en gediplomeerde psychologen en coaches.

 

Gerelateerde berichten

Middelen voor welzijn op het werk

Verken, leer en betrek onze bibliotheek met rapporten en inzichten over trends in de welzijnssector.